Tapis is kiezen voor kwaliteit, klasse en comfort.

Tapis, de meest klassiek parketvloer, is één van de oudste vormen van traditioneel parket.
Tapisvloeren worden opgebouwd met massieve houtdelen zonder mes en groef van 6 tot 10 mm dik en zijn in de meest uiteenlopende variaties te krijgen.
Tapisvloeren worden ter plaatse verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer van spaanplaat of een eiken mozaïek ondervloer. Na het lijmen en spijkeren wordt de vloer geschuurd en gestopt. Daarna wordt de vloer afgewerkt met een waslaag, hardwaxolie of een laklaag naar keuze. Het resultaat mag er zijn!

Dankzij de talloze variaties kunt u altijd de vloer kiezen die perfect past bij uw persoonlijke wensen. Wilt u een vloer met warme houttinten of heeft u liever een strakke, moderne vloer of gaat u voor een klassiek eiken vloer, écht alles is mogelijk. Daarnaast kunnen tapisvloeren ook in verschillende patronen worden gelegd zoals: visgraatpatroon, Hongaarse of Weense punten, blokmotieven en zelfs door u verzonnen patronen.

Traditioneel parket is een tijdloos mooie vloer waar u eindeloos van kunt genieten. Wanneer u hoge eisen stelt aan kwaliteit, comfort en klasse is er maar één keus: traditioneel parket. Wij hebben de know-how en expertise in huis om dit tot een perfect resultaat te brengen.